Un concurs cu premii pe Clanway

Probabil că succesul Facebook-ului a fost un important factor pentru apariţia altor site-uri de socializare. Unul din ele, de data aceasta românesc, este ClanWay. Ca aspect site-ul aduce a Facebook: ai o listă de prieteni, poţi forma sau adera la grupuri, poţi adăuga fotografii, clipuri video etc. Înregistrarea pe site nu îţi cere prea multe date: numele, oraşul, o adresă de mail; alte detalii ca vârsta sau telefonul sunt opţionale. Ca şi pe Facebook ai jocuri şi alte asemenea.

Bun, şi de ce scriu despre acest site? Acum ceva timp am participat la un concurs/joc între bloggeri organizat de Simpler, al cărui premiu era mai mult simbolic (câştigătorul ar fi beneficiat de ajutorul unui expert în crearea sau adaptarea unei teme wordpress) dar în care aveai posibilitatea să cunoşti alţi bloggeri şi să interacţionezi cu ei. ClanWay organizează în această perioadă un concurs asemănător pentru cei care au cont pe site (deci nu doar bloggeri), de data aceasta cu premii, premiul I fiind un monitor Phillips.

Ca idee, jocul constă într-o serie de provocări pe care vi le adresează un alt participant şi cărora trebuie să le daţi curs. De exemplu eu am primit ca provocare să descriu o fantezie erotică, altcineva să lipească un anumit număr de afişe în oraşul ei. Dacă nu doriţi să daţi curs provocării, o puteţi refuza, caz în care ea se întoarce la cel care a formulat-o. Cel care reuşeşte să facă faţă unei provocări merge mai departe în timp ce provocatorul lui iese din concurs (sau invers).

Mai multe detalii puteţi obţine chiar pe site. Termenul limită de înscriere este până mâine, 14 iunie 2011, în concurs fiind înscrise deja 74 persoane. Mult succes doritorilor!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.