Ştirile de la ora 5

Bună ziua. Deoarece tocmai aţi ajuns acasă de la servici (cei care sunteţi cazurile fericite), aţi mâncat (tot cazurile fericite) şi v-aţi aşezat confortabil în faţa calculatorului, o să vă prezentăm sinteza zilei. Astăzi avem o ştire veselă. Ieri Gică de la sculărie a câştigat 3 miliarde de lei vechi la extragerea Loto 6/49. Dar mai întâi, o mică pauză publicitară, după care revenim:Depă cum spuneam, norocul a dat peste casa lui Gică de la sculărie. După ce şi-a ridicat banii, de bucurie Gică s-a dus la cârciumă şi s-a îmbătat, plătindu-şi în plus toate restanţele de acolo. Însă, când s-a întors acasă, a constatat că Floricica, concubina lui, a dispărut cu bani cu tot. Nervos, a luat un cuţit şi s-a dus la soţul acesteia cu care s-a încăierat, înjunghiindu-l mortal. Lupta însă i-a trezit pe vecini care l-au spânzurat de o grindă din şura casei soţului concubinei. Floricica a fost găsită azi dimineaţă într-un sanţ de pe marginea autostrăzii neterminate spre Dreamland.

Ajuns la locuinţa lui Gică, reporterul Blog Matinal a găsit câinele otrăvit şi casa făcută scrum. Şirul de violenţe însă nu s-a oprit aici, la ora actuală nimeni neştiind exact unde sunt banii. Singurul localnic căruia am reuşit să-i luăm un interviu este fratele lui Gică, Ilie. Din păcate nu putem reda aici interviul deoarece, în afară de beep-urile impuse de CNA, nu se aud decât întrebările reporterului.

Rămâneţi în continuare cu Blog Matinal şi nu uitaţi: suntem singurul blog neagramat şi care foloseşte diacritice. O seară plăcută!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.