Trei luni

Astăzi pare-se se împlinesc trei luni de când am deschis blogul. Au fost trei luni frumoase, trei luni de progres, trei luni pline de împliniri şi realizări, dar iată că totul are un sfârşit. Drept pentru care intrăm în luna a patra. Aşa că m-am gândit să fac un bilanţ. Care să iasă favorabil.

Am început să scriu pe blog în ianuarie, că am zis că tot nu mă doare mâna. Am continuat. Până la urmă am ajuns să scriu regulat, cam o dată pe zi. Mă gândesc dacă nu e prea des, dar sunt tânăr. Am viitorul în faţă şi trecutul în spate. Şi prezentul e şi el pe aici pe undeva dar nu îl găsesc. M-am gândit să fac acest bilanţ cât mai obiectiv, să nu mă las dus de melancolie şi copleşit de amintirile şi emoţiile trecutului. Aşa că sunt în măsură să afirm că în aceste trei luni s-au scurs 90 de zile, adică circa 2160 ore, sau 129600 minute, şi mai precis 7776000 de secunde de când scriu pe blog. Mai obiectiv de atât nici nu se poate.

În acestă perioadă numărul de cititori ai blogului a crescut continuu, în special în ultima lună, ieri atingând un maxim de 155 vizitatori unici, ceea ce înseamnă probabil peste 140 dacă scădem roboţii şi pe mine care fac cât 10. Ceea ce e destul de bine pentru 7776000 secunde de online. Deoarece însă am promovat blogul în diverse locuri care mai de care, printre care bloguri, agregatoare, directoare şi alte minuni, va trebui să treacă o vreme până când se vor decanta cei stabili de cei care au intrat incidental. Timp în care probabil o să cresc şi mai mult. Oricum, este bine, nici la Daniela Crudu nu cred că intrau atâţia. Într-o zi.

Totuşi, să spun ceva şi despre cei mai buni referreri, ei sunt în ordine: agregatorul fain (unde am promovat anumite articole şi despre care ar fi multe de spus, dar momentan mă rezum la faptul că nu-mi place proprietarul, Mircea Popescu), Google (thank you, Larry Page), apoi blogurile lui isuciu, la mică distanţă lorena lupu şi în sfârşit eva. Adică locurile pe unde am cam umblat mai mult, dacă vă întrebaţi. Mai sunt, dar ei sunt cei mai importanţi, de la ei mi-a venit cel mai mult trafic.


Cel mai iubit autor de pe blog am fost eu. E drept, cam şi singurul.

Închei spunând că fix astăzi, în timp ce blogul meu împlineşte o lună, blogul ei împlineşte un an, ea fiind frumoasă şi deschisă, aşa că băieţii - mergeţi de-i faceţi o vizită, rămân aici fetele. Party!!!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.