Fantezii

Lorena Lupu nu se sfieşte să recunoască pe blogul ei că întrânsa arde un foc mistuitor pentru Zenza Raggi, star de filme pentru adulţi, căruia îi are şi ID-ul de mess. Pe Vice putem chiar citi una din fanteziile ei cu frumosul marocan. Cităm:

El o împinse pe spate în pat, smulse bluza de pe ea dintr-o singură mişcare şi începu să-i scrie pasional cu rujul pe sâni. Mult. Prea mult pentru un simplu autograf, zise ea şi, printre gemete de extaz, lăsă privirea în jos şi citi “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit…”

Nici Elena Udrea nu se sfieşte să recunoască într-o conferinţă de presă că îl urmăreşte pe Lucian Bute cu sufletul la gură:

Recunosc că nu am dormit în noaptea meciului şi am urmărit toate filmările care s-au făcut în timpul campaniei de pregătire. [...] Chiar făceam o glumă şi-i spuneam domnului Bute că deja pot să fac o analiză asupra stilului în care boxează.

În continuare mediafax precizează:

Ea a adăugat că, "mai în glumă, mai în serios", i-a propus lui Bute ca după încheierea carierei să se implice în politică, pentru că în acest domeniu este nevoie de forţă.

Mai ales acum, că sunt femei în politică, este nevoie de foarte multă forţă fizică. Nu ştiu în ce măsură va reuşi Elena Udrea să îi ridice nivelul politic lui Bute, dar îi ţin pumnii.

Eu unul mărturisesc că am fantezii cu amândouă.

3 comments:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.