Universul tentaţiilor

Mediafax citează un blog străin şi ne informează că Facebook este principalul vinovat pentru unul din cinci divorţuri din SUA. Articolul complet aici.

Citez din citatul de pe mediafax: "Unul dintre parteneri întâlneşte pe o reţea de socializare un prieten din liceu. Persoana respectivă este disponibilă şi încep să comunice pe Facebook. Cei doi se simt din ce în ce mai apropiaţi, pe măsură ce îşi împărtăşesc mai multe lucruri şi acest lucru poate duce la contact fizic." Iar contactul fizic (gen ieşire în oraş) este un dezastru pe cale să se producă, am putea adăuga noi.

Eu propun să se elimine toate sursele de tentaţii. Să se interzică facebook-ul. Să se creeze un filtru automat care înlocuieşte toate imaginile de la avatar cu poze urâte. Pe stradă să se facă trotuare pentru femei şi trotuare pentru bărbaţi. Iar telefoanele date unor persoane de sex opus cu care am întrerupt contactul de cel puţin 6 luni să fie bruiate. În acest fel, vom fi toţi exemple de fidelitate. Şi probabil că, cu timpul, asta o să umple golul interior care ne face să căutăm alte relaţii...

Şi pentru că tot suntem la capitolul relaţii, citez tot din mediafax: "românii spun că fac sex de 11 ori pe lună, în timp ce româncele doar de 5 ori". No comment.

4 comments:

 • anca giura | 04.03.2011, 15:58

  Eu zic că ,,reţelele'' nu induc păcatul, doar superficializează totul( pasiunile, tentaţiile, emoţiile etc.) Totul e mai soft şi mai fad.

 • Lotus | 04.03.2011, 22:49

  Şi mai inexistent... :)) Sunt bune totuşi dacă vrei să ţii legătura cu cineva aflat la distanţă. Sau să vorbeşti cu el live. Ai reuşit până la urmă cu "Citeşte mai departe..." ?

 • anca giura | 07.03.2011, 14:38

  După cum se vede n-am reuşit. După câteva minute de încercări, am renunţat. E ca în bancul cu oul lui Columb, probabil, :)

 • Lotus | 07.03.2011, 18:25

  Dacă ai folosi mess-ul aş putea să te ajut live. Aşa e mai dificil prin comentarii.

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.