The Hottie & the Nottie (2008)


Tocmai am văzut filmul The Hottie & the Nottie, o comedie cu Paris Hilton, Joel Moore şi Christine Lakin în rolurile principale şi regizată de Tom Putnam (de care nu am auzit până acum). Filmul a fost realizat în mai puţin de 5 săptămâni, cu un buget mic. Este cotat foarte slab pe IMDB având nota 1.8 (peste 23000 voturi). Paris Hilton a primit Zmeura de Aur pentru prestaţie.

Despre ce este vorba în film? Rămas singur după ce iubita îi dă papucii, Nate Cooper o caută pe fata visurilor lui, Cristabell, o fostă colegă de clasă faţă de care nu reuşise să-şi exprime sentimentele în copilărie. O găseşte, însă fata locuieşte cu fosta ei colegă de bancă, June, de care este nedespărţită şi care este întruchiparea urâţeniei pe pământ. Pentru a ajunge la Cristabell, Nate trebuie să treacă de June, şi mai multe nu vă spun, în caz că vă veţi decide să vizionaţi filmul.

Ca impresie personală, jocul actorilor este slab, excepţie făcând Joel Moore care mie mi-a plăcut. Personajele sunt fade. Lucrurile sunt trase de păr sau mult exagerate (spre exemplu urâţenia lui June). Filmul însă nici nu îşi propune să fie verosimil aşa că nu poate fi gustat dacă îl priviţi la modul serios. Per ansamblu este oarecum armonios şi destul de agreabil. M-a făcut să râd, în special la faza cu hipnoza. Sfârşitul este uşor de intuit de la un anumit punct, dar frumos.

Îi acord nota 4 dar este un film vizionabil pentru cine gustă acest tip de umor.

Trailer-ul oficial:

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.