Durata ideală a unui contact intim

Nişte cercetători americani au probleme cu soţiile în pat. Şi ca să le demonstreze că lucrurile nu stau chiar aşa cum cred ele, au realizat un studiu pe 1752 de cupluri, informează Gândul. În urma acestui studiu au concluzionat că durata medie a unui act amoros este de... 7,3 (şapte virgulă trei) minute. Mai dezvoltat, un act normal ar dura undeva între 3 şi 13 minute. Dacă e sub 1-2 minute, e prea scurt. Cei mai virili dintre ei susţin că şi sub 3 minute este scurt. Dacă este peste 13 minute, este "prea lungă". Minute, nu centimetrii, nu vă gândiţi la prostii. Deci vorbim de durată. Iar o noapte de amor este nu numai obositoare, ci duce la dezamăgire şi insatisfacţie.

Comentariu

În primul rând, mulţumesc Doamne că, în multitudinea de posibilităţi existenţiale, am ajuns să fiu bărbat român cînd puteam fi de exemplu nevastă de cercetător american. Secundo. Dragi cercetători americani. Pentru cultura dvs generală, vă informez că dacă până la această oră soţiile sau iubitele dvs nu sunt frigide, atunci vă înşeală. Probabil cu nişte dezamăgiţi care trăiesc o viaţă obositoare şi plină de insatisfacţii. Şi să mai ştiţi că femeile o să se oprească din a mima orgasmul atunci când şi dvs o să vă opriţi din a mima preludiul. Ce-i ăla? Puneţi mâna pe DEX. În fine, v-aş recomanda să citiţi şi Tom Degeţel şi să nu mai vorbiţi atâtea prostii ştiinţifice, întrebuinţându-vă limba în alt scop decât cel pentru care a fost creată. Ştiu că trăim în epoca vitezei dar, măcar în pat, deconectaţi-vă de la acest ritm ameţitor şi luaţi-o mai uşor, mai lent... Pe final, în speranţa unor viitoare studii ştiinţifice mult îmbunătăţite, vă doresc succesuri multiple! :)

4 comments:

 • anca giura | 07.03.2011, 14:36

  Mie nu-mi place mâncarea americană, hihihi...

 • Lotus | 07.03.2011, 18:27

  Acum, că veni vorba, şi mâncarea ca şi restul. Semi-preparată în cel mai bun caz. Fast-food. De aia sunt toţi obezi. Cei pe care îi vezi în filme sunt aleşi pe sprânceană.

 • mitzaabiciclista | 13.04.2011, 08:42

  Păi şi ne mai mirăm de ce sunt graşi? Când se ştie cât de multe calorii se consumă în timpul unei partide( mă refer la o partidă normală de sex, nu guiţaturi)

 • Lotus | 13.04.2011, 10:47

  nu îndrăznesc să te întreb ce greutate ai... sau mai bine zis ce masă... :D

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.