Cum poţi trimite SMS-uri gratis

Ştiaţi că puteţi trimite SMS-uri gratuit? Da, aţi citit bine. Cum? Simplu, există site-uri care oferă astfel de servicii. O să prezint două.

Site # 1: moove.ro. Aici aveţi posibilitatea de a trimite 10 SMS-uri gratuite în fiecare zi, către orice reţea din România. În plus aveţi o agendă unde vă puteţi salva numere de telefon. Mai mult, reply-urile la sms-urile trimise ajung direct pe mobilul dvs. SMS-urile nu ajung la destinatar întotdeauna instantaneu, de fapt niciodată instantaneu, dar nici neapărat foarte repede, ci în funcţie de cât de aglomerat este serverul.

Pentru înregistrare este nevoie de o serie de date, cum ar fi: nume, prenume, judeţ, data naşterii, contul de mail şi numărul propriu de telefon, care număr trebuie să fie al dvs, deci aici nu puteţi trişa.

Site # 2: free-sms.com. Cam aceeaşi teorie ca şi în primul caz, cu diferenţele notabile că doar primele 10 SMS-uri sunt gratuite, pentru restul trebuie să plătiţi sau să faceţi ceva (să aduceţi noi persoane care să se înscrie) şi SMS-urile pot fi trimise în mai multe ţări, nu doar în România.

Evident, riscurile sunt cele pe care probabil le intuiţi: faptul că datele şi nr dvs de telefon sunt la discreţia administratorilor acelor site-uri. Care administratori se jură în politicile lor de confidenţialitate că nu le vor folosi în alte scopuri decât acelea de a fi depozitate acolo.

Eu nu le-am încercat dar dacă dvs le încercaţi, postaţi aici câteva comentarii cu ce părere v-au făcut. Mâine o să scriu un articol tot despre celulare dar puţin de altă factură, prin lecturarea căruia o să puteţi vedea cât de avansate sunt lucrurile, tehnologic vorbind, în cazul acestor telefoane.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.