Made by Microsoft

Era un banc. În noaptea nunţii, în patul conjugal, proaspăta soţie a lui Bill Gates îi spune: "Abia acum înţeleg de ce ţi-ai denumit firma microsoft..."

Astăzi Microfost este unul dintre giganţii mondiali. Construită (zidită) cărămidă cu cărămidă de vizionarul Bill Gates, cel care a spus în 1981 despre care se afirmă în mod fals că ar fi spus că 640 KB de memorie vor fi suficienţi pentru toată lumea, Microsoft este firma care produce, printre altele, Windows-ul. Pare de bun simţ să ai pretenţia calităţii în ce îi priveşte. Sau nu?

Oare cum îşi imaginează strategii de la Microsoft că vor reuşi să surclaseze Google, chiar aliaţi fiind cu Yahoo, când, în loc să dezvolte noi algoritmi şi să îi îmbunătăţească pe cei existenţi, motorul lor de căutare Bing duplică mimetic rezultatele generate de Google?

Da. La Microsoft româna este a doua limbă străină vorbită. Dar nu ei (programatorii) sunt de vină. După cum se ştie, aceştia erau (şi probabil sunt şi acum) plătiţi după numărul de linii de cod scrise. Drept urmare, varianta originală Microsoft Excel 2000 conţine ascuns un întreg joc 3D, Dev Hunter, care se poate descărca pe disc şi rula folosind anumite combinaţii de taste. Ca să fie linii de cod...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Comentariile anonime, off-topic, indecente sau cu link-uri care nu sunt în context vor fi cel mai probabil şterse.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.